Maaliskuuta!

Aurinko on antanut jo monta päivää lupaustaan keväästä, mutta yöpakkaslukemat ei! Meillä oltaisiin kyllä jo niin valmiita sulaviin lumikasoihin ja leppeämpiin keleihin.

Pepin sitkeä virtsavaiva on vaivuttanut meitä pieneen apatiaan treenirintamalla, vaikka jotain sitä on yrittänyt samaan aikaan tehdä. Sen ohessa, että eläinlääkäriä on sponssattu vähän lisää. Synoluxit vaihtuivat baytrilliin viikon kuurin jälkeen, koska ensimmäinen ei tuottanut muuta toivottua apua kuin ph:n laskun ja kiteet alkoivat sulamaan, tuoden tilalle tuli selkeät tulehduksen merkit valkosoluineen ja verineen. Koska tikistelyä esiintyi edelleen, etenkin yrittäessäni liikuttaa koiraa pelkkää hihnalenkkiä enempää tutkittiin sitten viime perjantaina muita vaihtoehtoja. Koira ultrattiin, otettiin verikokeita munuaisarvoineen sekä papa ja steriili pissanäyte laitettiin viljelyyn. Missään ei varsinaisesti löytynyt mitään vikaa, osittain ärtynyttä virtsarakon limakalvoa lukuunottamatta. Kiteitä ei virtsassa ollut enää havaittavissa. Jos nyt syötäisiin vielä muutama päivä lääkekuuria, ja päästäisiin vaihtamaan takaisin omalle ruualle toivoen että sitä myötä loppuisi pikkuhiljaa ylenpalttinen pissailu.

Taolle on tehty muutama visaisempia harjoituksia mitä kokeissa on jouduttu törmäämään ja mm. samalta merkiltä tehty ohjattu sotkee mummelin ajatuksen ruutuun lähetyksestä. Täytyy siis paneutua enemmän liikkeiden erotteluun ja keksiä molempiin paremmat rutiinit. Tähän asti merkille-merkki on ollut sama molemmissa liikkeissä ja olen ajatellut että ohjatussa käytössä olevat liikkurin liikkeet toimisivat erottavana tekijä, mutta nyt on keksittävä koiralle enemmän rautalankaa.

Viikonloppuna tuli ajettua kaksi kertaa Sastamalaan ja takaisin. Saabi ehkä kiittää reilusta 800 kilometristä karstojen polton muodossa ja minä toivon, että ne ei ollut turhia ajomatkoja vaan jossain vaiheessa keväällä taskussani olisi MH:n C-toimihenkilökortti.

Enkä malta olla linkkaamatta netin sisuksista löytynytty blogia, jossa on mainintana sellaisesta, joka saa rotuharrastajan aina surulliselle mielelle:
http://koiratrimmaajamona.blogspot.fi/2012/10/rakkaus-rajallistako.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s