Kesäleiriä

Tämä vuoden turrileiri oli heti helatorstain pidennettynä viikonloppuna. Helatorstai itsessään kului Jyväskylässä Toko:n RM:ää ratkoen, kylmissään ja märissä vaatteissa koska sää ei todellakaan suosinut meitä. Koe saatiin suoritettua; Onnea isosti Maralle ja Anne jotka ottivat revanssin viime vuodesta ja tällä kertaa mestaruus jäi Jyväskylään 🙂

Seuraavaksi paikallisen pizzayrittäjän hiljainen sunnuntai sotkettiin tunkemalla sinne koko naislaumalla syömään. Pizzalta meidän matka jatkui Oikariin ja osan kotiansa – kiitos hyvästä seurasta.

Viikonloppu sujui tottistelun ja maaston parissa. Peppi sai laukaukset (myös jäljelle 😉 ), yhden surkian esineruudun ja jälkiä koko rahan edestä. Pikkumusta totteli ihan pätevästi, edelleen voisin toki yrittää pidentää suoritusta. Esineruutu meni ”tulisi harjoitella vahvasti”-osastoon ja parin jäljen jälkeen tehtiinkin loppuaika janaharjoituksia, jotta neiti lähtisi vähän toisenlaisessa tunnetilassa jälkeä nostamaan (eikä takki auki täysiä juosten).

pep

Jälki itsessään oli kuitenkin jo pikkuhiljaa minullekin miellyttävää. On vaikea uskoa, että siinä on sama koira jonka kanssa koko laji aloitettiin niin tahmaisesti viettikatkosta viettikatkoon, joka näki kuolleita ihmisiä metsässä ja oli valmis pakenemaan joka rasahduksesta 😀 – Nykyään sitä voipi jo vähän koulutellakin!

pep2

Meidän harjoituslistalle meni siis tunnetila, ohjaajapaine ja liinan kanssa ohjaaminen ensisijaisesti. Esineruudussa yritetään seuraavaksi enemmän kuin vain pissalla käynti.

autot

Mummeli kulki sulavasti seassa. Tao alkaa muistuttamaan Viliä. Se on ihan tyytyväinen itsekseen leirialueella jolkotellessaan ja saadessaan istua kerjäämässä ruokaa ja rapsutuksia tuolin edestä toisen tuolin eteen. Ja se kuuntelee siellä minua ihan yhtä vähän kuin sen selkeä esikuva vanhuusvuosia varten.

kuvat: Henna & Henna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s