Briardien erkkari 5.7.2014 & Mini Mouse!

Peppi sai osallistua elämänsä toisen kerran näyttelyyn, ihan käyttöluokkaan osallistumisoikeuden kunniaksi. Tuomarina toimi Christiane Comby, Sveitsistä.

One P3 missing from lower jaw. 4 years. Exc. type & conformation. Exc. head & eyes. Angulation front very good. Straight shoulder. Very good chest. Coat is correct in quality, length & color. Exc. movement. A bit light.

Tulos EH ja käyttöluokassa kilpailuluokan kakkonen on jo huisi petraus uran ainoaan ja edelliseen T:hen ;). Ja petrasi Peppi muutenkin, se että meidän Pep antoi kaivaa hammaskalustoa ihan omilla jaloilla seisten ja paikalta poistumatta on aika paljon.

pep_hampaat
kuva: Susann Laaksonen

Sen lisäksi tytöt on ehtineet viettämään kesäpäivää saaristossa ja nauttimaan olostaan kaikin puolin. Nyt täytyisi vain kaivaa se kuuluisa treenikärpänen jostain, jotta Peppi saataisiin koekuntoon – kahdessa lajissa, paimenessa ja jäljellä.

saaristo

Sen lisäksi sunnuntaiyönä laumaan muutti uusi sydäntenmurskaaja ❤ – Nuka. Nuka tuli Taon tapaan Belgiasta, Daisyn ja Jeanin kasvattamana ja saimme uuden mini mousen laumaamme. Toistaiseksi öitä takana on vasta kaksi ja tutustutaan itse kukin toisiimme, mutta kenen sydän ei sulaisi tällaisen edessä 🙂

nuka
kuva: Tine Snoeks

nuka2
kuva: Tine Snoeks

3 thoughts on “Briardien erkkari 5.7.2014 & Mini Mouse!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s